specialopgaver

gennem de senere år er løsningen af specialopgaver blevet en stor del af søren skifter a/s arbejdsområde. dette omfatter profilbeklædning, reklamegaver, konceptdesign, kunstreproduktioner, bearbejdelse af logomateriale m.v. – alt sammen efter kundens specifikationer og ønsker.

foruden designfasen mestrer søren skifter a/s samtlige former for fabrikation af slips, metervarer og andre accessories, herunder gennemfarvningstryk, vævning, brodering, serigrafitryk, stykindfarvning og samtlige konfektionsmetoder inden for syning samt emballering, distribution m.v.

som en af de få uafhængige fabrikanter, der er tilbage i skandinavien, er vi derfor glade for at kunne tilbyde kunden 'best value for money'. med andre ord kan vi på trods af vores høje kvalitetsniveau til enhver tid garantere de mest konkurrencedygtige betingelser på markedet.

således producerer søren skifter a/s slips mv. til både små og store internationale koncerner, både i privat og offentligt regi. sidstnævnte ofte gennem bud på eu-licitationer og andre udbud. store dele af vores modekollektioner sælges som 'private label' til danske og internationale brands. samtlige vævede silkestoffer er fuldt certificeret til øko-tex standard 100. læs mere på:

http://www.okotex.dk

 

okotex-logo

vi henviser gerne til en af vores forhandlere som måtte passe deres virksomhed.

søren skifter a/s er en solid virksomhed. blandt ca. 5% af de mest velkonsoliderede virksomheder i danmark modtager vi til stadighed den højeste kreditværdighed på AAA-skalaen fra dun & bradstreet danmark.

i 3 generationer og i mere end 90 år har vi således serviceret mange danske og udenlandske virksomheder.

klik på 'referencer' og se et udpluk af referencelisten for danmark (af diskretionshensyn, er kun slutkunder er nævnt)