om søren skifter a/s

om søren skifter a/s
søren skifter a/s blev grundlagt som slipsfabrik i 1919.

direktør søren skifter er i dag 3. generationen i skifter familien, som fortsætter den gamle tradition med fabrikation af slips og andre accessoires.

den gamle tradition kombineres nu med direkte kontakt til den enkelte forbruger via vor onlinebutik. onlinebutikken er en specialbutik med et stort udvalg af slips, der vil tilfredsstille de fleste og hvor kvalitetsoplevelsen er sat øverst på dagsordenen. Der er ligeledes gjort meget for at gøre udvalget overskueligt via sorteringsmuligheder.

med egenproduktion, primært i Italien samt tyskland, schweiz, østrig, frankrig og fjernøsten, har 3 generationer bygget et velfungerende netværk op, hvor kvalitet, service og konkurrencedygtighed altid har været 1. prioritet. Vi er derfor stolte, når vi kan konstatere, at netop denne filosofi har bragt os i en position som danmarks ældste og mest specialiserede producent af slips og accessoirer.

søren skifter a/s kombinerer den gode gamle håndværksmæssige udførelse med det seneste up-to-date elektronisk cad-cam styrede maskineri. råvarerne, som er en essentiel del af det færdige produkt, hører til de absolut fineste og bliver omhyggeligt udsøgt fra de bedste kilder verden over.

således varetager søren skifter a/s produktionsprocessen fra start til slut. dette betyder, at firmaet med dets mangeårige erfaring og specifikke ekspertise indenfor dette specialområde, kan tilbyde vore kunder det bedste produkt, også når det gælder specialopgaver efter kundernes ønsker.

csr (corporate social responsibility) og coc (code of conduct)

- er ikke nye begreber for søren skifter a/s. vi har i årevis qua vores nære samarbejde med institutionelle / offentlige kunder samt større private koncerner, været underlagt de "hårde krav til de bløde værdier". for os og vores underleverandører, er det i dag naturligt, at vi overholder de til enhver tid gældende EU vedtægter vedr. arbejdsmiljø, børnearbejde og skadelige farvestoffer i trykfarver, ligesom vi til stadighed forsøger, at forbedre og dokumentere forholdene i værdikæden. vores produkter og deres tilvirkning bliver jævnligt – på opfordring - undersøgt og testet i samarbejde med dansk teknologisk institut.

søren skifter a/s har til hver en tid i sit showroom, en meget bred modekollektion, inkl. pluk-lager og referenceprøver på tidligere løste opgaver.

søren skifter a/s er en solid virksomhed. blandt ca. 5% af de mest velkonsoliderede virksomheder i danmark modtager vi til stadighed den højeste kreditværdighed på AAA-skalaen fra dun & bradstreet danmark.

i 3 generationer og i mere end 90 år har vi således serviceret mange danske og udenlandske virksomheder.

klik på 'referencer' og se et udpluk af referencelisten for danmark (af diskretionshensyn, er kun slutkunder er nævnt)